Галерия - "Лес - Плюс" ЕООД

Тук може да разгледате снимковата галерия на фирма “Лес – Плюс” ЕООД. Вижте най-голямата разновидност от дървен материал.

Виж още

Снимкова галерия на фирма “Лес – Плюс” ЕООД
ЛЕС-ПЛЮС разполага с професионални дървообработващи машини, идеални за обработката на дървена повърхност. Нашите професионални машини се управляват от висококвалифициран персонал. В борсата ни ще откриете всичко необходимо за вашия покрив, навес, пергола и беседка.

Снимкова галерия на фирма “Лес – Плюс” ЕООД

В нашата галерия ще можете да видите детайлсни снимки на нашите продукти.
Не желаете вашия дървен материал да бъде нападнат от вредители? ЛЕС-ПЛЮС имат решение за вас:
Ние предоставяме на вашето внимание услугата импрегниране на дървесина. Целта на този процес е да се предпази дървесината от неблагоприятните нападения на гъбните и насекомните вредители.
ЛЕС-ПЛЮС изпълнява импрегнирането, като потапя дървесината във вани с импрегнант на Bochemit. Той е един от най-използваните препарати за предпазване на дървесината. С негова помощ ще се радвате на по-дълъг експлоатационен период, в който дървото няма да загуби своите физикомеханични свойства и зрителен ефект.
Импрегнанта може да бъде:
• безцветен или в цвят махагон,
• на водна основа и след неговото изсъхване дървесината може да бъде допълнително оцветявана или лакирана в зависимост от вашите изисквания.
Разчитайте на нашето коректно и професионално отношение. Свържете се с нашите експерти на телефон 0888 583 533 и 0897 097 771 или ни пишете на info@les-plus.com.
Складът ни е оборудван с модерна съвременна техника за обработка на иглолистна и импрегнирана дървесина.
Заповядвайте в нашият склад за дървен материал на адрес гр. София, бул. “Околовръстен път” №723А, в близост до мотел “Симона.

Затвори

 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!