Услуги

Импрегниране сушене калиброване фрезоване рендосване

Импрегниране

 • Импрегнирането на дървесината е необходимо с цел да се предотврати нейното нападение от гъбни и насекомни вредители.
 • Фирмата ни осъществява импрегниране чрез потапяне в немска вана, в която се импрегнира материал до 12.5м. дължина.
 • Импрегнанта, който използваме е на Uvix , и е един от водещите препарати за предпазване на дървесината за дълъг период , в който тя няма да загуби своите физикомеханични свойства и зрителен ефект.
 • Импрегнанта може да бъде безцветен или в цвят махагон, на водна основа и след неговото изсъхване дървесината може да бъде допълнително оцветявана или лакирана в зависимост от изискванията на клиента.
 • Impralit® IT е изпитан и одобрен:
  Ефикасност: Iv, P по DIN 68800-3
  Качествен контрол: Център за изпитване на материали МРА (Materialprüfanstalt für das Bauwesen, Braunschweig, Германия) за клас на употреба 1 и 2 съгласно EN335-1.
  Тестван съгласно: ЕN46 (инсектицидна ефективност), EN 73 (извличане в аеродинамичен тунел), EN 113/84 (отмиване), EN 113 (фунгицидна ефективност).

Сушене

За да бъде използвана дървесината в мебелната промишленост е необходимо да бъде изсушавана.Това ние постигаме чрез прецизни сушилни камери , които качествено изсушават дървеният материал. Процеса на изсушаване се следи чрез автоматична система за контрол на температурата и влажността. В нашите сушилни камери могат да бъдат изсушавани дървени материали от иглолистна и широколистна дървесина.

Доставка

Предлагаме доставка до цяла София и близките населени места

Калиброване

Чрез нашата модерна машина можем да калиброваме всякакъв матерал (Греди,Дъски,Талпи,Летви) на каквито размери пожелаете .

Фрезоване

Фрезоването е операция , при която се обработват дървените елементи с цел постигане на гладка , праволинейна или криволинейна форма по надлъжните стени.

За да се получи крайният профил на ламперията , дюшемето ,  челните дъски , первазите както и други дървени елементи с по-сложна форма е необходимо да преминат през фрезова машина.

Рендосване

С цел получаване на завършен вид дървения материал може да бъде рендосван надлъжно по своите стени , при което се получава гладки и успоредни повърхности.

Товарене

Предлагаме, безплатно товарене с мотокар.

Разбичване

В зависимост от необходимостта материалът си разбичва на желаните размери, колкото и нестандартни да са те.

Четиристранка

Професионална италианска машина

Чрез нея се изработват качествен – Сачак, Дюшеме, Челни дъски

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!