Услуги

Импрегниране

  • Импрегнирането на дървесината е необходимо с цел да се предотврати нейното нападение от гъбни и насекомни вредители.
  • Фирмата ни осъществява импрегниране чрез потапяне във вани с импрегнант на Bochemit , който е един от водещите препарати за предпазване на дървесината за дълъг период , в който тя няма да загуби своите физикомеханични свойства и зрителен ефект.
  • Импрегнанта може да бъде безцветен или в цвят махагон, на водна основа и след неговото изсъхване дървесината може да бъде допълнително оцветявана или лакирана в зависимост от изискванията на клиента.

Доставка

Предлагаме доставка до цяла София и близките населени места

Сушене

За да бъде използвана дървесината в мебелната промишленост е необходимо да бъде изсушавана.Това ние постигаме чрез прецизни сушилни камери , които качествено изсушават дървеният материал. Процеса на изсушаване се следи чрез автоматична система за контрол на температурата и влажността. В нашите сушилни камери могат да бъдат изсушавани дървени материали от иглолистна и широколистна дървесина.

Калиброване

Чрез нашата модерна машина можем да калиброваме всякакъв матерал (Греди,Дъски,Талпи,Летви) на каквито размери пожелаете .

Фрезоване

  • Фрезоването е операция , при която се обработват дървените елементи с цел постигане на гладка , праволинейна или криволинейна форма по надлъжните стени.

    За да се получи крайният профил на ламперията , дюшемето ,  челните дъски , первазите както и други дървени елементи с по-сложна форма е необходимо да преминат през фрезова машина.

Рендосване

С цел получаване на завършен вид дървения материал може да бъде рендосван надлъжно по своите стени , при което се получава гладки и успоредни повърхности.

Товарене

Предлагаме, безплатно товарене с мотокар.

Разбичване

В зависимост от необходимостта материалът си разбичва на желаните размери, колкото и нестандартни да са те.

Четиристранка

  • Професионална италианска машина

    Чрез нея се изработват качествен – Сачак, Дюшеме, Челни дъски

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!