Челна дъска – модел 1

Категория

Челна дъска – Модел 1 от ЛЕС-ПЛЮС

 

Технически характеристики на челна дъска – модел 1:

  • Ширина – 16,18,20,22,24 см
  • Дължина – 4 и 5 метра

Как да направите своята заявка и да закупите желания продукт?

Направете запитване за висококачествени дървени челни дъски от ЛЕС-ПЛЮС. Ние доставяме в цяла София и най-близките населени места. При нас ще намерите челни дъски с различна ширина – 16, 18, 20, 22 и 24 см. Възползвайте се още сега и направете запитване за качествени дървени материали. Ако е необходимо заявката ви да се изпълни възможно най-бързо, ние предлагаме опция за експресна поръчка.

ЛЕС-ПЛЮС разполага с професионални дървообработващи машини, идеални за обработката на дървена повърхност. Нашите професионални машини се управляват от висококвалифициран персонал. В борсата ни ще откриете всичко необходимо за вашия покрив, навес, пергола и беседка.

Не желаете вашия дървен материал да бъде нападнат от вредители? ЛЕС-ПЛЮС имат решение за вас:

Ние предоставяме на вашето внимание услугата импрегниране на дървесина. Целта на този процес е да се предпази дървесината от неблагоприятните нападения на гъбните и насекомните вредители.

ЛЕС-ПЛЮС изпълнява импрегнирането, като потапя дървесината във вани с импрегнант на Bochemit. Той е един от най-използваните препарати за предпазване на дървесината. С негова помощ ще се радвате на по-дълъг експлоатационен период, в който дървото няма да загуби своите физикомеханични свойства и зрителен ефект.

Импрегнанта може да бъде:

  • безцветен или в цвят махагон,
  • на водна основа и след неговото изсъхване дървесината може да бъде допълнително оцветявана или лакирана в зависимост от вашите изисквания.

Разчитайте на нашето коректно и професионално отношение. Свържете се с нашите експерти на телефон 0888 583 533 и 0897 097 771 или ни пишете на info@les-plus.com.

Складът ни е оборудван с модерна съвременна техника за обработка на иглолистна и импрегнирана дървесина.

Заповядвайте в нашият склад за дървен материал на адрес гр. София, бул. “Околовръстен път” №723А, в близост до мотел “Симона”.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!